عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

نتانیاهو باز هم شروط حماس برای آزادی اسرا را نپذیرفت

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعا کرد این رژیم تسلیم خواسته‌های حماس برای آزادی اسرایی که همچنان در غزه هستند، نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۹ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 04
کد خبر: ۲۳۱۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بار دیگر از حماس خواست تا قبل از مذاکرات بیشتر در مورد آتش بس جدید و بازگشت اسرا، امتیازاتی را بدهد.

 

به گزارش القدس العربی، او امروز در تل‌آویو گفت: ما تلاش زیادی برای رسیدن به موفقیت انجام می‌دهیم، اما یک چیز برای شما واضح است و آن اینکه ما تسلیم خواسته‌های خیالی حماس نخواهیم شد.

 

رژیم صهیونیستی روز یکشنبه تیم مذاکره کننده خود را برای شرکت در مذاکرات اخیر که در قاهره با هدف دستیابی به توافق آتش بس در غزه و تبادل اسرا در ازای اسرای فلسطینی در دست رژیم صهیونیستی برگزار شد، نفرستاد. اما هیاتی از حماس وارد پایتخت مصر شد.

 

رژیم صهیونیستی خواستار لیستی از اسامی اسرایی است که هنوز در اختیار حماس است، قبل از اینکه حماس با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر موافقت کند. گفتگو‌ها به طور گسترده‌ای متزلزل و با شکاف‌های گسترده توصیف می‌شوند.

 

نتانیاهو گفت هنوز خیلی زود است که بگوییم چارچوب محکمی برای دستیابی به توافق در چند روز آینده وجود خواهد داشت یا خیر. رژیم صهیونیستی همچنین خواهان شفاف سازی در مورد تعداد اسرای فلسطینی شد که حماس می‌خواهد به ازای هر اسیر از غزه آزاد کند.

 

بر اساس گزارش‌های اخیر رسانه‌های بین‌المللی، پیش‌نویس توافقی که در روز‌های اخیر مورد بحث قرار گرفت، می‌تواند ۴۰ اسیر را با ۴۰۰ فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی مبادله کند. اما نتانیاهو گفت که هنوز پاسخ‌های رضایت بخشی در مورد نگرانی‌های این رژیم دریافت نکرده است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده